Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

ECO GLITTERKEIKAT

Eco -sarjamme glittereitä löytyy aina keikkasetistämme, mutta pystymme toteuttamaan hileunelmat myös ainoastaanluontoystävällisillä glittereillä!

ECO -sarjamme glitterit ovat täysin myrkyttömiä ja luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. #quiltfreeglitterfun

glitternisti_ekoglitter.jpg

ECO -glitterkeikat ekoglittereillä

Huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä haluamme tarjota teille ihanille myös vastuullisemman glittervaihtoehdon! Eco -sarjamme ekoglittereitä löytyy aina keikkasetistämme, mutta pystymme toteuttamaan hileunelmat myös ainoastaan luontoystävällisillä ekoglittereillä!

ECO -sarjamme ekoglitterit ovat täysin myrkyttömiä ja luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. Ekoglitterietä ei myöskään ole testattu eläimillä #guiltfreeglitterfun

Muistathan myös oikeaoppisen glitterin poistamisen. Ohjeistamme asiakkaitamme poistamaan glitterit pyyhkimällä ja heittämällä glitterisen puhdistuspyyhkeen roskakoriin. Glitter ei kuulu viemäriin!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä täältä ja käy lukemassa lisää tärkeästä aiheesta www.ekoglitter.fi!