Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

GLITTER SHOP

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja tapahtumissa, yksityis- ja yrityistilaisuuksissa sekä esimerkiksi mainos- tai musiikkivideokuvauksia varten. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme.


Glitternisti teams are also available for photo shoots and other commercial or private events and happenings. Please see projects via our home page to find out more about what we do.

Pink D face gems

PINKGEMS.jpg
glitternisti_gems_pink.jpg
glitternisti_WIN18_Iiris.jpg
PINKGEMS.jpg
glitternisti_gems_pink.jpg
glitternisti_WIN18_Iiris.jpg

Pink D face gems

5.50

Glitternistin Pink D's -kasvotimantteja voi käyttää kasvojen lisäksi myös muualla vartalolla. Nämä ovat I H A N I A !! Sekoittele yhdessä Glitternistin glittereiden kanssa! #winning

Kaikki D's nähtävissä täällä!

Pakkaus sisältää yhteensä noin 15 timanttia, yhden timantin koko on noin 14 x 6 mm. Käytä kiinnitykseen esimerkiksi ripsiliima tai glitterliimaa. Puhdista käytön jälkeen ja säilytä dimangit seuraavia bileitä varten!

The package includes about 15 stones, each measuring 14 x 6 mm. Attach to your face or body with glitterglue!

Quantity:
Add To Cart

KÄYTTÖOHJEITA:

Kiinnitä dimangit ripsi- tai iholiimalla esimerkiksi ostalle, silmäkulmiin tai rintakehään. Laita kiinnittävää ainetta meikittömälle iholle ja anna kuivua muutaman sekunnin, jonka jälkeen voit asetella kiven paikoilleen. Liimaa ei tarvitse paljon! Instagramista löydät inspiraatiota.

Iholiima käytettäessä varo silmiä. Käytä ainoastaan terveelle iholle. Kokeile liimaa ensin pienelle ihoalueelle. Jos tuotetta joutuu silmiin tai iho ärsyyntyy käytön yhteydessä, huuhdo runsaalla vedellä ja ota välittömästi yhteys lääkäriin. Vesiliukoisen liiman saa parhaiten pois meikinpuhdistusaineella.