Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

MITÄ ME TEEMME

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja tapahtumissa, yksityis- ja yrityistilaisuuksissa sekä esimerkiksi mainos- tai musiikkivideokuvauksia varten. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme.

 

SINCE 2015

THIS IS WHAT WE DO!

"We believe it is not only Rihanna or Beyonce who deserve to sparkle"

 

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja tapahtumissa, yksityis- ja yrityistilaisuuksissa sekä esimerkiksi mainos- tai musiikkivideokuvauksia varten. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme. Lue lisää alta!

 
 
 GLITTERNISTI @ RUISROCK, KUVA PIETARI PUROVAARA

GLITTERNISTI @ RUISROCK, KUVA PIETARI PUROVAARA

WE COME TO YOU!

Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festari, voit tilata glittertiimin paikalle. Glitterpisteen, eli G -SPOTin, voi pystyttää lähes mihin tahansa ja vitamin G -shotteja on tarjoiltu mitä kummallisimmissa paikoissa (esim. leffateatterin naistenvessassa). Asiakkaan puolesta emme tarvitse oikeastaan muuta kuin pöytätason sekä muutaman tuolin.

Glitter- ja lettibaarin "tarjoiltavat" voidaan suunnitella ja toteuttaa esimerkiksi brändisi värien mukaisesti tai voimme muilla tavoin noudattaa bileidesi teemaa. 

Tarvittaessa voimme myös järjestää tilat glittermeikkailuun!

Katso lisää infoa KEIKAT -valikosta tai klikkaa suoraan: eco -glitterkeikat, glitterkutsutyritystapahtumat, yksityistapahtumat tai editorials -osioon.

 

 

GLITTER & MAKEUP & HAIR

Glittermeikit ovat bravuurimme mutta meidät saa tilattua myös letti/kampauskeikoille, tekemään kasvo- tai vartalomaalauksia sekä myös perinteisiä meikki- ja maskeeraushommia. Tiimistämme löytyy useampikin maskeerauskoulutuksen omaava upeus!

HINNOITTELU

Hintatiedustelut kannattaa laittaa suoraan sähköpostilla esimerkiksi täältä. Mainitse viestissäsi juhlien sijainti, arvioitu vierasmäärä, tapahtuman päivä ja suunniteltu kellonaika, niin osaamme kertoa sinulle minkä kokoinen glittertiimi on bileisiisi sopiva. 

 

 

 

 GLITTERNISTI @ SIDEWAYS 2017, Kuva Erno-Erik Raitanen

GLITTERNISTI @ SIDEWAYS 2017, Kuva Erno-Erik Raitanen

 Glitternisti, Kuva Katariina Kemppainen

Glitternisti, Kuva Katariina Kemppainen

THE COMPANY & STORY

Glitternisti sai alkunsa vuoden 2015 Uuden Vuoden bileissä, johon yrityksen perustaja Tiina Hakala tilasi glittereitä. Glitternistin instagram-tili (jota pidetään g-nisteilyn virallisena syntymäpäivänä) avattiin toukokuussa 2016 ja ensimmäinen virallinen keikka oli Beyonce -bileissä saman vuoden kesäkuussa. Syksyllä 2017 glitternistiläisiin kuuluu noin 30 mimmiä ympäri Suomen.

Glitternistin jalanjäljissä kulkee jo useampi vastaava yritys. Glitternisteiltä saat kuitenkin OG glitterkokemuksen. That's a money back quarantee! Filosofiamme perustuu pitkälti estetiikkaan sekä glitternististien jatkuvaan koulutukseen, jolla takaamme sen että pysymme jatkuvasti askeleen edellä.

 

 

 

Glitternisti toimii titiMadam Oy -yrityksen alla (FI23623569).