Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

ruisrock18_glitternisti24.jpeg

YRITYSTAPAHTUMAT

GLITTERNISTIT YRITYSTAPAHTUMAASI

Glitternisti, eli glittermeikkitiimin, voi tilata lähes mihin tahansa tapahtumaan Helsingissä ja muualla Suomessa. Glittereistä innostuvat kaikki iästä ja sukupuolesta riippumatta. Tähän mennessä olemme glittermeikanneet asiakkaita ja heidän vieraitaan muun muassa väliajalla, sadekatoksessa, keikkalavalla, TV –kameroiden edessä, pikkujouluisissa, avajaisjuhlissa, läksiäisissä, syntymäpäivillä, festivaaleilla, launch –bileissä, klubeilla, hääjuhlissa, oopperassa, VR:n junassa, vaatelainaamossa, mainoskuvauksissa ja konserteissa ja tietenkin myös perinteisemmin Glitternistin glittermeikki -baarissa.  Voimme myös brändätä glitterbaarin tapahtumasi teeman mukaisesti.

GLITTERNISTI YRITYSTAPAHTUMAASI

Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata lähes mihin tahansa tapahtumaan Helsingissä ja muualla Suomessa. Glittereistä innostuvat kaikki iästä ja sukupuolesta riippumatta. Tähän mennessä olemme glittermeikanneet asiakkaita ja heidän vieraitaan muun muassa väliajalla, sadekatoksessa, keikkalavalla, pikkujouluisissa, avajaisjuhlissa, läksiäisissä, syntymäpäivillä, festivaaleilla, launch –bileissä, klubeilla, hääjuhlissa, oopperassa, VR:n junassa, vaatelainaamossa, mainoskuvauksissa ja konserteissa ja tietenkin myös perinteisemmin Glitternistin glittermeikki -baarissa. Meiltä on mahdollista tilata myös pikakampaus ja -meikkipalvelut glitterkeikkojen lisäksi. Glitternisti sopii oikein hyvin aikuisten ja lasten tapahtumiin! Kysy myös luontoystävällisten glittereiden käytöstä keikoilla.

Ota yhteyttä!

Glittereihin on rakastunut muun muassa: Kotipizza, YLE, Radio Helsinki, H&M, Stockmann, Koominen Ooppera, Rovio, Microsoft, Mothership Of Work, WOLT, MacWell Creative, VR Group, Mellakka Helsinki (BIKBOK), Lidl & Cien Cosmetics, IvanaHelsinki, HESETA, Kuudeslinja, Svenska Teatern, Vapa Media Oy, Taivas Oy, Ruisrock, Weekend Festival, Sideways Festival, Helsingin Yliopisto, Splay.tv, N2, Sanoma Oy, We Love Helsinki, Tiketti Oy, SOK, The Cock, Helsingin Kaupungin Museo, Amos Andersonin taidemuseo,  WSP Group, Fullsteam, Livenation... etc.

Käy katsomassa mitä muuta teemme täältä!

...............................................................................................................................................................

WANT TO GIVE PEOPLE SOMETHING TO TALK ABOUT?

We can open our glitter bar in any corporate event, festival, launch party, PR event… You name it.

Interested? Get in touch!