Cart 0
 

THIS IS WHAT WE DO!

Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festari, voit tilata glittertiimin paikalle. Glitterpisteen, eli G -SPOTin, voi pystyttää lähes mihin tahansa ja vitamin G -shotteja on tarjoiltu mitä kummallisimmissa paikoissa (esim. leffateatterin naistenvessassa). Asiakkaan puolesta emme tarvitse oikeastaan muuta kuin pöytätason sekä muutaman tuolin. Tarvittaessa voimme myös järjestää tilat glittermeikkailuun!

Kaikista palveluistamme voit lukea lisää alta tai katso lisää infoa KEIKAT –valikosta.


glitternisti_kuvajanitaautio20.jpg

Glittermeikkaus

How it all started… Glittermeikit sopivat kaikille ja kaikenikäisille. Keikat voidaan toteuttaa myös kokonaan biohajoavilla tuotteilla tai esimerkiksi UV –glittereillä.

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

glitternisti_janikaoikarainen.jpg

Kasvo- & vartalomaalaus

Halloween horrorit, perhoskuvat poskille, UV -reivikoristeet ja kokovartalomaalaukset glittereillä, tai ilman!

Lisää infoa kasvo- ja vartalomaalauksista tai lookbookin voit tilata täältä!

glitternisti_braids2.jpg

Lettibaari & kampaukset

Who does not love braids!? Viime kesän festarihitin, eli lettibaarin voi tilata nyt myös yritys- ja yksityistapahtumiin. Letit ja kampaukset voidaan koristeilla glittereillä, helmillä, simpukoilla, tms. Kauttamme onnistuu myös juhla- ja pikakampaukset!

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

glitternisti_klassinenmeikkaus.jpg

Pika- & klassinen meikkaus

Teemme myös pika- ja klassista meikkausta! Glittereillä tai ilman!

Lisää infoa tai lookbookin meikeistä voit tilata täältä!

glitternisti_FF.jpg

Face Florals

Etsitkö tapahtumaasi jotain uutta ja todella erikoista? Face Floralsit ovat aitoja prässättyjä kukkia, joilla saamme tehtyä käsittämättömän upeita luomuksia vieraittesi kasvoille. Näitäkin voi yhdistää gliltteriin :)

Lisää infoa tai lookbookin voit tilata täältä!

glitternisti_tattoos.jpg

Glittertatuoinnit

Glittertatskat ovat todellinen lastenjuhlien hitti! Kauttamme voit tilata custom -tatuointisapluunat, jotka suunnittelemme ja toteutamme toiveittesi mukaisesti!

Lisää infoa tai lookbookin tatuoinneista voit tilata täältä!

 

THE COMPANY & STORY

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja tapahtumissa, yksityis- ja yrityistilaisuuksissa sekä esimerkiksi mainos- tai musiikkivideokuvauksia varten. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme.

Glitternisti sai alkunsa vuoden 2015 Uuden Vuoden bileissä, johon yrityksen perustaja Tiina Hakala tilasi glittereitä. Glitternistin instagram-tili (jota pidetään g-nisteilyn virallisena syntymäpäivänä) avattiin toukokuussa 2016 ja ensimmäinen virallinen keikka oli Beyonce -bileissä saman vuoden kesäkuussa. Syksyllä 2017 glitternistiläisiin kuuluu lähes 40 mimmiä ympäri Suomen. 


HILEASIAA? Laita viesti! 

Keikkakyselyiden kohdalla viestissä on hyvä mainita juhlapaikan sijainti, arvioitu kellonaika sekä vierasmäärä, jotta osaamme tarjota oikean kokoista glittertiimiä. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen bookings@glitternisti.fi

Infoa jälleenmyyjistä löydät täältä!

Get in touch! 

bookings@glitternisti.fi
+358 40 576 3137

Etu- ja sukunimi
 

This is (some of) us