ESITTELYSSÄ CHUNKY GLITTERS

ESITTELYSSÄ CHUNKY GLITTERS

Muutama esimerkki chunky -sarjan tuotteiden käytöstä. Kuva Pietari Purovaara.

Muutama esimerkki chunky -sarjan tuotteiden käytöstä. Kuva Pietari Purovaara.

Mitä isompi, sen parempi!

Chunky glitter -kategoriaan kuuluu nimensä mukaisesti kaikki Glitternistin isompi hileiset glitterit, aina 1 millisestä hileestä 7 milliseen. Useimmat chunky -malliston tuotteista koostuvat useasta eri kokoisesta glitterhileestä, jolloin tuotteisiin saadaan kivasti kolmiulotteisuutta ja kerroksellisuutta. Sekoitusten takia Glitternistin glitterit ovat uniikkeja mixejä, joiden ”reseptit” ovat pitkään harkittuja ja värisävyt ovat huolella valittuja.

Fiji XL
from 6.50

Mallistomme myydyin tuote onkin erittäin chunky Fiji XL! Tämä hologrammihopeinen unelma sekoitus koostuu neljästä eri kokoisesta glitterhileestä. XL -sarjan tuotteet ovat super yksinäänkin käytettäviksi juuri tästä syystä! Tuotteen kolmiulotteisuus on jo siinä yhdessä purkissa, joten useampaa eri glitteriä ei tarvita. Paitsi tietenkin jos haluaa sekoittaa värejä… joka muuten kannattaa :D

KÄYTÄ chunky -sarjan glittereitä esimerkiksi hiuksiin, glitterpartaan, näyttävämpään glittermeikkiin tai iholle. Chunky -sarjan tuotteet näyttävät kivoilta myös pienemmällä alueella, esimerkiksi silmäkulmissa. Kokeile myös kulmaluulle tai poskipäälle.

Etenkin XL -sarjan glitterit näyttävät superilta hiuksissa hiuksissa!

Ekoglittereitä löytyy myös Chunky -sarjasta. Suosittelemme sekoittelemaan rohkeasti eri värejä ja hilekokoja, jolloin glittermeikistäsi tulee upea! Leiki väreillä ja kokeile välillä hulluiltakin tuntuvia väriyhdistelmiä!

Koko Chunky -malliston voit käydä katsomassa täältä ja ohjeistuksen oikeaoppisesta glittermeikin poistamisesta löydät täältä!

glitternisti_fijixl.jpg

Parasta kesää!!

// Tiina

Ps. 20% alennus koko malliston tuotteista alekoodilla VITAMING elokuun 2019 loppuun saakka