GLITTERNISTIN FESTARIKESÄ

KESÄN FESTARIKALENTERI ON VALMIS!

WOOPWOOP! Tähän mennessä meillä on vahvistunut kaikki suunnitelmien mukaiset festarit, eli tutut tapahtumat viimeiseltä kahdelta vuodelta.

Glitternistin festaritarjonnasta löytyy viime vuosien vakiovarustus, eli glittermeikit, kasvotimantit, ekoglitterit ja tietenkin viime kesän hittituote, eli face floralsit. Teemme tapahtumissa myös lettejä ja kampauksia! Uutuutena otamme tapahtumiin mukaan myös tuotemyynnin, eli tänä kesänä glittereitä voi ostaa myös kotiin vietäväksi! Tähän palaamme tarkemmin hieman myöhemmin. Muitakin ylläreitä on tulossa, mutta niistä lisää vasta kun aikataulut selkenevät!

PROVINSSI ROCK Seinäjoella 27.-29.6

Festarikesän aloitta klassikko, eli Provinssi! Glitternistin Provinssineitsyys meni viime kesänä. Eikä ollut muuten viimeinen kerta, sillä tätä suhdetta jatketaan toivottavasti vielä pitkään 🙂 Tänä vuonna Provinsissa esiintyy muun muassa Macklemore ja Chisu. Koko Provinssin ohjelmiston voi käydä katsomassa täältä!

RUISROCK Turussa 5.-7.7

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Ruisrock on ehdottomasti Glitternistin rakkain festari, sillä se oli myös ensimmäinen festivaali, jolle osallistuimme “virallisesti”. AH!

JA RUISROCKISSA PAISTAA AINA AURINKO!

Tänä(kin) vuonna Ruisrockissa on aivan käsittämätön artistikattaus, kuten Travis Scott, Rita Ora ja Alma. Ruisrockin koko ohjelman voit käydä katsomassa täältä! Huom iso osa Ruisrockin lipuista on jo loppuunvarattu, joten hopihopi lippukauppaan 🙂

ILOSAARIROCK Joensuussa 12.-14.7

Meillä oli toinenkin eka kerta viime kesänä, nimittäin Ilosaari! Tämä tapahtuma jäi meille glitternisteille mieleen todella positiivisena ja aurinkoisena festarina. Aivan mielettömät puitteet, artistit ja kanssatyöntekijät. Asiakkaillekin vielä erityismaininta <3

Tänä vuonna Ilosaaressa esiintyy muun muassa J. Karjalainen (the silver fox!!!) ja The Chainsmokers. Ilosaarirockin koko ohjelman voit käydä katsomassa täältä!

QSTOCK Oulussa 26.-27.7

Kolmas kerta toden sanoo myös Qstock! Qstockin ohjelmistossa löytyy muun muassa sellaisia helmiä kuin Sanni, Teflon Brothers ja The Offspring! Koko ohjelman voit käydä ihailemassa täältä!

Älä missaa tätä ihanaa tapahtumaa “pohjoisessa” 😀

Kesän glittertarpeita ajatellen kokosimme nettikauppaan myös SUMMER SPECIALS -osion, josta löydät best seller tuotteemme alennetuin hinnoin! Ja pienenä vinkkinä vielä, alekoodilla VITAMING koko tuotevalikoima -20% elokuun 2019 loppuun saakka!

Toivottavasti nähdään festareilla!

Tiina