Esittelyssä FACE FLORALS -kuivakukat

FACE FLORALS -kuivakukat kasvoille

glitternisti_faceflorals.jpg

Näitä kukkia varten ei tarvitse omistaa viherpeukaloa, sillä nämä kukat kiinnitetään koristeeksi iholle!

Face Florals -kuivakukat prässätään käsin Englannissa. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että jokainen “setti” on ihanalla tavalla uniikki kokoelma kukkia, pakettiin vaikuttaa niin vuodeaika kuin kukkien saatavuus. Ihana tapa olla “luonnon armoilla”.

Kukkien käyttö on helppoa. Ne kiinnitetään iholle joko vaseliinilla tai muulla vedettömällä ja paksummalla rasvalla. Tämä on suositus etenkin isompien ja hauraampien kukkien kohdalla. Pienemmät ja jykevämmät kukat saat kiinnitettyä parhaiten ihoystävällisellä liimalla. Alta voit lukea tarkemmat käyttöohjeet!

Turn your face into botanical masterpiece!

Suosituin settimme on Festival Flowers Mix, jossa on kokoelma useampaa eri kokoista ja tyyppistä kukkaa! Tästä setistä riittää kukkia muutamaan käyttökertaan, riippuen tietenkin kuinka suuren kukkataideteoksen aiot ihollesi taiteilla! Huom, muistathan että kukkien värit sekä valikoima saattaa vaihdella vuodenajasta riippuen! Tällä hetkellä kukat ovat sinisempiä sekä vaaleanpunaisia!

Kysy ihmeessä settien väreistä, jos ne mietityttävät. Päivitämme seteistä myös kuvia nettikauppaamme! Koko Face Florals -kuivakukkavalikoimamme voit käydä katsomassa täältä!

FACE FLORALS KÄYTTÖVINKKEJÄ

  • Viimeistele muu meikki ennen Face Florals -kuivakukkien lisäystä

  • Lisää iholle kiinnitysainetta. Pieni määrä riittää! Kiinnittä huomiota kasvojen ja vartalon liikkeisiin kukkia asetellessasi! Naururypyissä kukat eivät pysy ehjinä :)

  • Vaseliini tai muu vedetön ja paksumpi rasva sopii oikein hyvin isompien kukkien kiinnitykseen. Paksummat ja jykevämmät kukat kannattaa kiinnittää ihoystävällisellä liimalla, kuten Petals -kukat

  • Käytä pinsettejä apuvälineenä kukkien kiinnityksessä

  • Viimeistele look Glitternistin glittereillä ja/tai kasvotimanteilla

  • Kukat ovat suurimmaksi osaksi kertakäyttöisiä

Tee kasvoistasi upea kukkataideteos Face Florals -kuivakukilla!

Tee kasvoistasi upea kukkataideteos Face Florals -kuivakukilla!

Kukat osana meikkejä -muoti-ilmiö alkoi muutamia vuosia sitten New Yorkin muotiviikoilla. MAC–meikkimerkin päämeikkitaiteilija James Kaliardos lisäsi oikeita (tosin ei kuivattuja) kukkia malliensa kasvoille ja dekolteelle! Haussa oli fiilis, jossa malli olisi juuri herännyt ”kukkapedistä”. Myöhemmin samana vuonna ilmiö nähtiin myös Lontoon muotiviikoilla, jossa oikeita kukkia lisättiin muun muassa mallien huulille. Käsittämätöntä ettei tätä ole ajateltu koskaan ennen! Nimittäin mikään ei ole niin ihanaa kuin kukat kasvoilla!

Nähdään hileissä!

// Tiina