Cart 0
Cart 0

 ECOGLITTER - GUILT FREE GLITTER LOVE!

….

What is better than guilt free glitter? As you are not wrong about worrying microplastics ending up into our natural waters! That is why we want offer you guys, our dear glitter junkies, an option called ECOGLITTER! Ecoglitters are over 90% biodegradable glitters! Read more below!

..

Glitternistin Ekoglitter –sarjan glitterit on suunniteltu täysin kosmeettiseen käyttöön ja ekoglittereitä voit käyttää hyvällä omallatunnolla! Nimittäin huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme luontoystävällisiä vaihtoehtoja, eli yli 90 prosenttisesti luonnossahajoavia kosmeettisia glittereitä! Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon ekoglittereistä.

Ekoglitter valmistetaan kasviperäisestä selluloosasta ja niitä voi käyttää täysin samaan tapaan kuin muitakin kosmeettisia glittereitä.

….

_Z0O8694.jpg
 

….

WHAT IS ECOGLITTER?

NATURE FRIENDLY, NON-TOXIC, CRUELTY FREE #GUILTFREEGLITTERLOVE 

Ecoglitter is over 90% biodegradable cosmetic glitter which is made from sustainably sourced eucalyptys trees grown in European plantations. You can use ecoglitters just like any other cosmetic glitter, on your face, hair, body and nails! The products are completely non toxic and GMO –free!

Ecoglitters are 92% plastic free, the remaining 8% is styrene acrylate, which works as a binder keeping all the other ingredients together. Ecoglitter also contains 0,1% of aluminium which makes the glitter shine! All coloring is made with mineral based colors.

Glitternisti Ecoglitter collection consists over 30 glitter mixes all mixed and potted in Helsinki, Finland. Check the full collections here!

#LOVE

..

MITÄ ON EKOGLITTER?

LUONTOYSTÄVÄLLINEN, MYRKYTÖN, EI ELÄIMILLÄ TESTATTU! #QUILTFREEGLITTERLOVE

Ekoglitter on yli 90% luonnossahajoava tuote, joka on tehty kasviperäisestä selluloosasta ja sen valmistukseen käytetään ympäristöystävällisin metodein kasvatettua eurooppalaista eukalyptus -puuta. Ekoglittereitä voi käyttää iholla ja hiuksissa täysin samalla tavalla kuin muitakin kosmeettisia glittereitä, eikä tuotteista löydy jälkeäkään metalleista tai muistakaan myrkyistä. Pigmentti ekoglittereiden pinnalle taiotaan luonnollisilla väriaineilla ja itse se niin ihana kiilto glitterin pinnalle saadaan 0,1% alumiinipinnoitteella (vähäisiä määriä alumiinia muuten esiintyy myös luonnollisena maaperässä!). Tiedämme, että alumiinipinta saattaa kuulostaa hälyyttävältä, mutta vaaraa ei ole, koska ekoglittereiden tuotannossa käytetään täysin myrkyttömiä aineita, joten vaarallisia yhdisteitä ei pääse syntymään. Mahtavaa, eikö?! 

Ekoglitter -sarjamme ECO POWDERit on tehty mica –jauheesta. Mica –jauheet, tai kiilteet, ovat luonnollisia jauhevärejä, joita saadaan muskoviitti -mineraaleista (jep, samaa kamaa suurinpiirtein kuin se, mikä luonnonkivissä kiiltää). Ekoglitter -micat on värjätty luonnossa esiintyvillä väreillä, kuten rautaoksideilla. Mica –kiilteet ovat siis täysin luonnollisia mineraaleja ja niitä käytetään monessa kosmetiikkatuotteessa antamaan kiillettä (esimerkiksi huuli- ja poskipunissa). Myymämme micat tulevat Yhdysvalloista! Ekoglitter -sarjan micat ovat m a a i l m a n parhaita highlightereita. Tuote on siis todella puuterimainen ja se on niin pieneksi jauhettua että sen purkittaminen on, noh, sanotaanko haasteellista :)

Ja vielä viimeiseksi täytynee mainita että FDA -sertifioidut tuotteemme ovat turvallisia käyttää samaan tapaan kuin kaikki muukin kaupasta saatava kosmetiikka! Kaikilla mallistomme tuotteilla on myös FSC –sertifikaatti ja ne ovat GMO –vapaita.

#LOVE

….

 

….

ECOGLITTERS

At the moment there are around 30 different Ecoglitter mixes in our collection! Check the whole collection from here!

..

Ekoglitterit

Ekoglittereitä löytyy mallistostamme tällä hetkellä noin 30. Mallisto koostuu hienojakoisista hileistä sekä isommista, chunky -sarjan, tuotteista. Katso koko valikoima täältä!

….

….

eco fine powders

We have three beautiful shades of Mica based highlighters! Check them all from here!

..

eco fine powders

Tällä hetkellä mica -jauheesta tehtyjä Eco Fine Powder -sävyjä löytyy mallistostamme hopeisena, kultaisena sekä pronssin värisenä. Katso kaikki sävyt täältä!

….

 
….

WHY ECOGLITTER?

THREE GREAT REASONS TO USE ECOGLITTER

1) It’s an eco choice! When you choose ecoglitter you keep our oceans clean and fishes healthy! Microplastics, plastics smaller than 5 mm, do not belong to natural waters! Ecoglitters brakes back to soil in 4 to 6 months!

2) Why not? Ecoglitter hasn’t shown any side effects when used correctly like other cosmetic products! Be aware of the sensitive skin around your eyes especially when removing glitter! Check our How to remove glitter tutorial video from here!

3) ECOGLITTER IS AMAZING!

EDITOR’S NOTES VOL 1 & VOL 2:

Vol 1: Even though Ecoglitter brakes back to earth in four to six months ecoglitter does not belong to drains! The best way to protect our earth is to remove glitter correctly! GLITTER NEVER EVER BELONG TO DRAINS! Remove glitter using cotton pads of makeup removing swipes and throw the used swipe to the bin!

Vol 2: Check your makeup drawer and cleaning closet! Is there some other products containing microplastics that you use in everyday life? Get rid of them :)

..

Miksi?

ALLA KOLME HYVÄÄ SYYTÄ VALITA EKOGLITTER

1) Käyttämällä kasviperäisestä selluloosasta valmistettua ekoglitteriä teet todellisen ekovalinnan! Mikromuovi, eli halkaisijaltaan 5 mm tai pienemmät muovihiukkaset, ovat nimittäin erittäin varteen otettava tuhon aiheuttaja maapallomme vesistöille. Jo yksistään kuorintavoiteista ja suihkugeeleistä päätyy uskomaton määrä muovirakeita maapallomme meriin. Tätä kautta ne päätyvät kalojen ja muiden merenelävien ravintoketjuun. Ja näin pahimmassa tapauksessa myös lautasellesi. Tätä onglemaa EI ole jos valitset ekoglitterin! Ekoglitter nimittäin hajoaa luonnossa yli 90 prosenttisesti noin puolessa vuodessa, riippuen hieman lämpötilasta sekä ilman kosteudesta.

2) Ekoglittereillä ei ole todettu olevan minkäänlaisia haittavaikutuksia, jos sitä käytetään terveellä iholla normaalin kosmetiikan tavoin. Varo kuitenkin silmiä ja herkkää silmänympärysihoa eteenkin kun poistat glittereitä! Jos olet allergikko, kannattaa tätäkin tuotetta kokeilla ensin pienelle ihoalueelle. Ekoglitterit ovat myös täysin vegaanisia.

3) EKOGLITTER ON IHANAA!!

 

JA VIELÄ EDITORS NOTE VOL 1 & VOL 2:

Vol 1: Vaikka ekologiset glitterit hajoavat luonnossa noin 3-6 kuukauden aikana, nekään eivät kuulu viemäriin. Paras ekoteko on poistaa glitter oikein, eli pyyhkimällä tuote pois iholta esimerkiksi vanulapulla ja heittämällä glitterinen vanulappu roskakoriin tai biojätteeseen (jos käytät poistamiseen luontoystävällistä puhdistusainetta)! Öljypohjaisilla meikinpoistoaineilla glitter lähtee iholta erinomaisesti!

Vol 2: Mikromuovia löytyy paljon muistakin kotitaloksissa käytettävistä tuotteista kuin ainoastaan kosmeetikasta! Käy siis kaappisi läpi ja tsekkaa mitä sinne viemäriin oikein päätyy! 

….

Ekoglitterit ovat luontoystävällinen vaihtoehto glittermeikkaamiselle!