Cart 0
Cart 0
glitternisti_bikbok13.jpeg

Glitternisti yritystapahtumaasi

Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Tähän mennessä olemme glittermeikanneet asiakkaitamme ja heidän vieraitaan muun muassa keikkalavalla, pikkujouluisissa, avajaisjuhlissa, festivaaleilla, klubeilla, hääjuhlissa, oopperassa, VR:n junassa, vaatelainaamossa, mainoskuvauksissa ja konserteissa. Glittermeikkien lisäksi teemme myös kasvo/vartalomaalauksia, lettejä, perinteisiä meikkikeikkoja ja pikamanikyyrejä. Glitternisti sopii oikein hyvin aikuisten ja lasten tapahtumiin! Keikat voidaan tehdä myös biohajoavilla tuotteilla. Kaikki tarjoamamme palvelut näet täältä!

Ota yhteyttä / pyydä hinnasto!

_Z0O8718.JPG

ECO -glitterkeikat ekoglittereillä

Huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä haluamme tarjota teille ihanille myös vastuullisemman glittervaihtoehdon! Eco -sarjamme ekoglittereitä löytyy aina keikkasetistämme, mutta pystymme toteuttamaan hileunelmat myös ainoastaan luontoystävällisillä ekoglittereillä!

ECO -sarjamme ekoglitterit ovat täysin myrkyttömiä ja yli 90 prosenttisesti luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. #guiltfreeglitterfun

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä täältä ja/tai käy lukemassa lisää tärkeästä aiheesta.

glitternisti_janitaautio_IMG_6677.jpg

Glitternisti yksityistapahtumaasi!

Synttärit, polttarit, häät, läksiäiset, valmistujaiset, kotibileet..

Glitternistit koristelevat vieraasi glittermeikeillä ja/tai glittertatuoinneilla kotona, puistossa tai juhlatilassa.Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä tai käy katsomassa mitä kivaa löydät juhliisi nettikaupastamme!

vallilablobid1_1522841413815.jpg

Commercial & Collaborations

Mainoskuvaukset ja -kamppanjat, musiikkivideot, keikkameikkaus. Kysy lisää tai pyydä portfoliomme täältä!