Faq

MIKÄ GLITTERNISTI?

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita vartalo- ja hiuskoristeluja erilaisissa tapahtumissa. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme. Yritys on perustettu vuonna 2015. Syksyllä 2018 glitternistiläisiin kuuluu noin 40 mimmiä ympäri Suomen. Lue lisää täältä!

…………………………........................................................................ 

MITEN KÄYTÄN GLITTERIÄ?

Peitä glitteröitävä alue kevyesti esimerkiksi vaseliinilla tai muulla vastaavalla tuotteella. Lisää glitterit halutulle alueelle joko sormella taputellen tai meikkisudilla. Glittereitä voi käyttää hyvin kasvoilla, parrassa, kulmakarvoissa, hiuksissa tai muualla vartalolla. Jos haluat oikein kestävän lopputuloksen voit käyttää glittereiden kiinnitykseen myös iholle tarkoitettua liimaa (iholiima, ripsiliima, tms) tai viimeistellä lopputuloksen meikinkiinnitysaineella tai hellävaraisella hiuslakalla. Hiuksiin ja partaan glitterit saa kiinni helpoiten hiusgeelillä. Glitteriä voi käyttää myös kynsien koristeluun. Käy katsomassa inspiraatiota esimerkiksi youtubesta ja  instagram -tililtämme!

HOW DO I USE GLITTER?

Apply glitter to dampen skin (you can use vaselin for example) and apply with finger or brush. You can use glitters on your face, skin or hair. If you prefer more long lasting glitter makeup you can use skin adhensive or finish the look with makeup setting spray or hairspray. For hair or beard use hair gel. Be creative, mix & match! Check some inspiration from youtube or our instargam account!

…………………………........................................................................ 

KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA ON JA PALJONKO SE MAKSAA?

Postin toimittamat tuotteet lähetetään aina paketissa, joka mahtuu postiluukusta. Postitus tapahtuu kolme kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Postin uusien jakeluaikataulujen johdosta maanantaina postitetut tuotteet ovat perillä 2-3 arkipäivän kuluessa keskiviikkona tai torstaina, koska postia ei enää jaeta tiistaisin. Postimaksu Suomeen on 1,90 € ja se koostuu 1. luokan postimerkistä sekä muista pakkausmateriaaleista.

Ärräpaketti toimitetaan lähimmälle R-kioskille 2-5 päivässä. Saat tekstiviestin kun paketti on valmiina noudettavaksi. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa jos tuotteilla on kiire, kun tilaat tuotteita suuremman määrän tai kun haluat lähetyksen seurantakoodilla. Lisää ärräpaketeista R-kioskin nettisivuilta.

Lisätietoja postitusmaksuista ja tavoista löydät Terms & Cons -osiosta.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 20€ TILAUKSIIN ALEKOODILLA GSPOT

ILMAINEN ÄRRÄPAKETTI KAIKKIIN YLI 65€ TILAUKSIIN KOODILLA ÄRRÄ2017

 

HOW LONG IS THE DELIVERY TIME AND HOW MUCH IS THE POSTAGE COST?

Delivery time is 2-5 working days in Finland and 3-9 working days to rest of the world. Our postage charge in Finland is 1,90€ and within Europe 2,90 €. Delivery costs to rest of the world are 4,90€. We ship twice a week, usually on Mondays and Wednesdays. Free delivery for orders over 20€ with coupon code FREE2017.

 …………………………............................................................................ 

MINKÄLAISIA GLITTEREITÄ MYYTTE?

Kaikki Glitternistin sivuilla myytävät tuotteet on tarkoitettu kosmeettiseen käyttöön ja ne ovat turvallisia käyttää kasvoilla, iholla ja/tai hiuksissa. Emme kuitenkaan voi taata, etteivät glitterit tai muut myymämme tuotteet aiheuttaisi allergiaa tai ihoärsytystä, joten glitteröinti
tapahtuu aina omalla vastuulla. Tätä välttääksesi kokeile tuotetta ensin pienelle ihoalueelle. Jos huomaat glittereiden aiheuttavan ärsytystä, pese ne pois välittömästi runsaalla vedellä ja mene tarvittaessa lääkäriin. Käytä glittereitä ainoastaan terveellä iholla ja varo silmiä ja silmien herkkää ympärysihoa.

WHAT KIND OF GLITTERS YOU SELL?

We sell only cosmetic glitters, which are safe to use for skin in same way as normal makeup. Although be careful with the eye area! If glitter or other products purchased from this website causes any irritation on the skin or eye area rinse with plenty of water. If the irritation does not stop get in touch with your doctor! Also use glitter only on healthy skin!

…………………………....................................................................... 

GLITTER JA YMPÄRISTÖ

Huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä ohjeistamme asiakkaitamme poistamaan glitterit pyyhkimällä ja heittämällä glitterisen puhdistuspyyhkeen roskakoriin. Haluamme myös tarjota kaikille hileprinsessoille ja -prinsseille luontoystävällisiä glittervaihtoehtoja. Nettikauppamme ECO -sarjan glitterit ovat täysin myrkyttömiä ja yli 90 prosenttisesti luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. Hyvä on myös muistaa, että glitter on todella R I I T T O I S A A tavaraa. Kyseessä on kuitenkin meikinkaltainen tuote, jota kuluu (useimmiten) hyvin vähän yhdellä käyttökerralla.

Muistathan myös että mikään glitter ei kuulu viemäriin, vaan roskakoriin!

GLITTER & ENVIRONMENT

The worry about glitter ending up in the environment is completely real! That is why we advice our clients to remove the glitter with swipes, not washing over sink (when the glitters end up straight to the waters). It is also good to know that glitter is super sufficient. One jar lasts for a looong time as it is like a makeup product.

…………………………....................................................................... 

MISTÄ JA MISSÄ GLITTERIT ON TEHTY?

Myymämme glitterit on valmistettu PET-muovista, jota pidetään turvallisena käyttää iholla. Varo kuitenkin silmänympäryksen herkkää ihoa ja käytä glittereitä ainoastaan terveellä iholla. Käytä tuotteita ainoastaan ulkoisesti. Älä syö glitteriä :) Valikoimastamme löytyy myös luonnossa hajovia glittereitä ECO-sarjassa. Sarjan tuotteet ovat täysin myrkyttömiä ja vegaaneja glittereitä, jotka hajoavat luonnossa 90 prosenttisesti kuudessa kuukaudessa.


Myymämme tuotteet ovat valmistettu Euroopassa ja Aasiassa.

Lähes kaikki Glitternistin sivuilla myytävät sekoitukset on suunniteltu Suomessa. Kaikki glitterit purkitetaan Suomessa.

WHAT ARE GLITTERS MADE OF?

The glitters are made from PET –plastic which is considered to be safe to use on skin and hair. Although be careful around the eye area, use only on healthy skin and do not eat it! We also have collection of biodegradable glitters. All the items in the ECO series are completely non-toxic and vegan. The products we sell are made in Europe and Asia.

 .......................................................................………………………… 

VOIKO GLITTER AIHEUTTAA ALLERGIAA?

Glitterit on valmistettu ihoystävällisestä PET –muovista, mutta kuten kaikki kosmetiikka, se voi myös harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergiaa. Tästä syystä kokeile ensin tuotetta pienelle ihoalueelle. Käyttö aina omalla vastuulla.

CAN GLITTERS CAUSE ALLERGY?

The glitters are made from skin friendly PET plastic so it should be safe to use on your skin. Although, like with all cosmetics, in rare cases it might cause some skin irritation or allergic reaction . So please try out the product first in small area on your skin!

 …………………………....................................................................... 

MITEN POISTAN GLITTERMEIKIN?


Glittermeikin saa poistettua parhaiten pyyhkimällä meikatun alueen ensin puhdistuspyyhkeellä, kostutetulla pumpulilla tai ihoöljyllä, jonka jälkeen kasvot voi pestä normaalisti. Heitä glitterinen puhdistuspyyhe roskakoriin, jottei glitteriä päädy viemäriin. Hiuksista glitterit saa parhaiten pois harjaamalla. Jos käytät glittereiden kiinnitykseen iholiimaa, poistamiseen sopii parhaiten öljypohjainen silmämeikinpoistoaine. Poista glitterit hellävaroen!

HOW DO I REMOVE GLITTER?

It is good to swipe of the glitter with cotton or cloth before you wash off  the rest with makeup remover. If you use skin adhensive, remove the glitter with eye makeup remover. From hair the best way to remove glitter is to have a shower.

 …………………………........................................................................ 

SOPIIKO GLITTERIT LAPSILLE?

Emme suosittele glittereiden käyttöä pienille lapsille. Alle 12 vuotiaiden lapsien ei tulisi käyttää glitteriä ilman aikuisen valvontaa.

ARE GLITTERS SAFE FOR CHILDREN?

We do not recommend glitters for small children. Always use only under supervision!

 …………………………......................................................................... 

EN OLE TYYTYVÄINEN TUOTTEESEENI, VOINKO PALAUTTAA SEN?

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseesi voit palauttaa sen 14 päivän sisällä toimituspäivästä. Tuotteen/tuotteiden tulee olla avaamattomia sekä alkuperäisessä kunnossa. Lisää näet terms & conditions –osiosta. Palautusosoite on: Glitternisti / titiMadam Oy, Kolmas linja 32 LH 4, 00530 HKI.

I DON`T LIKE MY PRODUCT / THERE IS SOMETHING WRONG WITH MY PRODUCT, WHAT DO I DO?

If for some reason you are not happy with the items you received you have 14 days to return them. Please see more info at the Terms & Conditions -section. Return address is Glitternisti / titiMadam Oy, Kolmas linja 32 LH 4, 00530 Helsinki.

.........................................................................................................

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI? Ota yhteyttä!

DID NOT FIND WHAT YOU WERE LOOKING FOR? Get in touch!