Faq

MIKÄ GLITTERNISTI?

Glitternisti on helsinkiläinen ja Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin! Teemme glittermeikkejä ja -tatuointeja sekä muita meikki-, vartalo- ja hiuskoristeluja erilaisissa tapahtumissa. Glitternistit voi tilata mihin tahansa päin Suomea. Lisäksi myymme glittereitä nettikaupassamme. Yritys on perustettu vuonna 2015. Syksyllä 2018 glitternistiläisiin kuuluu noin 40 mimmiä ympäri Suomen. Lue lisää täältä!

…………………………........................................................................ 

MITEN KÄYTÄN GLITTERIÄ?

Peitä glitteröitävä alue kevyesti esimerkiksi vaseliinilla, Miracle Balmilla tai muulla vastaavalla vedettömällä tuotteella. Lisää glitterit halutulle alueelle joko sormella taputellen tai meikkisudilla. Glittereitä voi käyttää hyvin kasvoilla, parrassa, kulmakarvoissa, hiuksissa tai muualla vartalolla. Jos haluat oikein kestävän lopputuloksen voit käyttää glittereiden kiinnitykseen myös iholle tarkoitettua liimaa (iholiima, ripsiliima, tms) ja viimeistellä lopputuloksen meikinkiinnitysaineella. Hiuksiin ja partaan glitterit saa kiinni helpoiten hiusgeelillä. Glitteriä voi käyttää myös kynsien koristeluun. Käy katsomassa inspiraatiota esimerkiksi youtubesta ja  instagram -tililtämme!

…………………………........................................................................ 

MISTÄ VOIN OSTAA GLITTERNISTIN TUOTTEITA?

Glitternistin oman nettikaupan lisäksi näet muut jokaisen sivun alalaidasta. Jos tilauksella on superkiire kysy myös tilauksen noutomahdollisuutta. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalliossa.

…………………………........................................................................ 

KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA ON JA PALJONKO SE MAKSAA?

Postin toimittamat tuotteet lähetetään useimmiten paketissa, joka mahtuu postiluukusta. Postitus tapahtuu vähintään kolme kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Peruslähetyksen hinta on 1,90€, jolla postin uusien jakeluaikataulujen johdosta paketti on perillä noin neljän arkipäivän kuluessa. Voit valita myös tracked –toimituksen hintaan 4,90€, jolloin saat paketillesi seurantakoodin sekä toimituksen noin kahdessa arkipäivässä.

Huom! Yli 20€ ostoksiin 1,90€ toimistumaksualennus koodilla GSPOT ja aina ilmainen seurantakoodillinen lähetys kaikkiin yli 50€ tilauksiin!

Valitettavasti emme voi ottaa vastuuta, jos toimitusajat pitenevät muista meistä riippumattomista syistä (force major, etc).

Jos paketti ei saavu perille 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta, olethan meihin välittömästi yhteydessä niin selvitetään asia!

Pidäthän huolen että tilatessasi kirjoitat toimitusosoitteen oikein! 

...................................................................................................................

MAKSUTAVAT

Hyväksymme kaikki yleisimmät maksukortit. Maksuvälittäjänä toimii Stripe payments.

Glitternisti toimii Good Tribe Oy -yrityksen alla (entinen titiMadam Oy). Tämä nimi näkyy luultavasti tiliotteellasi.

Lisää maksutavoista löydät Terms & Cons -osiosta.

...................................................................................................................

TOIMITUSMAKSUT

Voit valita seuraavista toimitustavoista sopivimman:

Non Tracked Shipping Finland – Posti 1,90€ (Up to 5 working days)

Tracked Shipping Finland – 4,90€ (2-3 working days)

Non Tracked International Shipping 2,90€ (5-7 working days)

Tracked International Shipping 7,90€ (5-7 working days)

…………………………............................................................................ 

TUOTTEENI EI KOSKAAN SAAPUNUT MINULLE, MITÄ TEEN?

Tuotteesi pitäisi saapua sinulle valitsemastasi toimitustavasta riippuen 2-5 arkipäivän sisällä. Jos paketti ei saavu perille 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta, olethan meihin välittömästi yhteydessä niin selvitetään asia!

…………………………....................................................................... 

PALAUTUKSET / TUOTEVAIHDOT

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla 14 päivää aikaa palauttaa tai vaihtaa tuotteet. Tuotteiden tulee olla avaamattomia sekä alkuperäisessä kunnossa. Tuotteet tulisi palauttaa myös niiden alkuperäisissä paketeissa. Laitatahan mukaan informaatiota miksi haluat palauttaa / vaihtaa tuotteet, jos et tee niin erikseen sähköpostitse. Liitäthän palautuksen mukaan tiedot myös lähettäjästä :) Palautuksesta aiheutuvat postikulut maksaa asiakas.

Jos tuote / tuotteet ovat viallisia, saat tilalle uudet tai tilauksen arvoa vastaavan rahallisen korvauksen!

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteet, otathan meihin yhteyttä tästä!

Palautusosoite on:

Glitternisti / Good Tribe Oy
Kolmas linja 32 LH 4 (sisäpiha)
00530 Helsinki

 …………………………............................................................................ 

MINKÄLAISIA GLITTEREITÄ MYYTTE?

Kaikki Glitternistin sivuilla myytävät tuotteet on tarkoitettu kosmeettiseen käyttöön ja ne ovat turvallisia käyttää kasvoilla, iholla ja/tai hiuksissa. Emme kuitenkaan voi taata, etteivät glitterit tai muut myymämme tuotteet aiheuttaisi allergiaa tai ihoärsytystä, joten glitteröinti tapahtuu aina omalla vastuulla. Tätä välttääksesi kokeile tuotetta ensin pienelle ihoalueelle. Jos huomaat glittereiden aiheuttavan ärsytystä, pese ne pois välittömästi runsaalla vedellä ja mene tarvittaessa lääkäriin. Käytä glittereitä ainoastaan terveellä iholla ja varo silmiä ja silmien herkkää ympärysihoa.

…………………………....................................................................... 

GLITTER JA YMPÄRISTÖ

Huoli pienen pienten mikromuovihileiden päätymisestä vesistöihin ja luontoon on täysin aiheellinen. Tästä syystä ohjeistamme asiakkaitamme poistamaan glitterit pyyhkimällä ja heittämällä glitterisen puhdistuspyyhkeen roskakoriin. Haluamme myös tarjota kaikille hileprinsessoille ja -prinsseille luontoystävällisiä glittervaihtoehtoja. Nettikauppamme Ekoglitter -glitterit ovat täysin myrkyttömiä ja yli 90 prosenttisesti luonnossahajoavia tuotteita, jotka on tehty kasviperäisestä selluloosasta. Lue lisää Ekoglittereistä seuraavasta kappaleesta.

On myös hyvä muistaa, että glitter on todella R I I T T O I S A A tavaraa. Kyseessä on kuitenkin meikinkaltainen tuote, jota kuluu (useimmiten) hyvin vähän yhdellä käyttökerralla.

Muistathan myös että mikään glitter ei kuulu viemäriin, vaan roskakoriin! Huomioithan tämän poistaessasi glittereitä!

…………………………....................................................................... 

EKOGLITTER

Ekoglitter on yli 90% luonnossahajoava tuote, joka on tehty kasviperäisestä selluloosasta ja sen valmistukseen käytetään ympäristöystävällisin metodein kasvatettua eurooppalaista eukalyptus -puuta. Ekoglittereitä voi käyttää iholla ja hiuksissa täysin samalla tavalla kuin muitakin kosmeettisia glittereitä, eikä tuotteista löydy jälkeäkään metalleista tai muistakaan myrkyistä. Pigmentti ekoglittereiden pinnalle taiotaan luonnollisilla väriaineilla ja itse se niin ihana kiilto glitterin pinnalle saadaan 0,1% alumiinipinnoitteella (vähäisiä määriä alumiinia muuten esiintyy myös luonnollisena maaperässä!). Tiedämme, että alumiinipinta saattaa kuulostaa hälyyttävältä, mutta vaaraa ei ole, koska ekoglittereiden tuotannossa käytetään täysin myrkyttömiä aineita, joten vaarallisia yhdisteitä ei pääse syntymään. Mahtavaa, eikö?! 

Ekoglittereitä voi hankkia myös lasipurkissa, jossa on alumiininen korkki. Luonnolliseen kiinnitykseen meiltä löytyy valikoima Purple Treen Miracle Balm –rasvoja, jotka ovat todella monikäyttöisiä tuotteita!

…………………………....................................................................... 

MITEN POISTAN GLITTERMEIKIN?

Glittermeikin saa poistettua parhaiten pyyhkimällä glittermeikatun alueen ensin puhdistuspyyhkeellä, meikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulilla tai ihoöljyllä, jonka jälkeen kasvot voi pestä normaalisti. Heitä glitterinen puhdistuspyyhe roskakoriin, jottei glitteriä päädy viemäriin. Hiuksista glitterit saa parhaiten pois harjaamalla ja lattialta imuroimalla :)

Jos käytät glittereiden kiinnitykseen iholiimaa, poistamiseen sopii parhaiten öljypohjainen silmämeikinpoistoaine. Poista glitterit hellävaroen!

Katso video glitterin poistamisesta täältä!

 …………………………........................................................................ 

SOPIIKO GLITTERIT LAPSILLE?

Emme suosittele glittereiden käyttöä pienille lapsille. Alle 12 -vuotiaiden lapsien ei tulisi käyttää glitteriä ilman aikuisen valvontaa, jottei tuotetta päädy vääriin paikkoihin kuten silmiin tai sohvalle :)

Nettikaupastamme löytyy lapsille paljonkin vaihtoehtoja, jotka näet täältä!

…………………………....................................................................... 

MISTÄ JA MISSÄ GLITTERIT ON TEHTY?

Myymämme glitterit on valmistettu PET-muovista, jota pidetään turvallisena käyttää iholla. Varo kuitenkin silmänympäryksen herkkää ihoa ja käytä glittereitä ainoastaan terveellä iholla. Käytä tuotteita ainoastaan ulkoisesti. Älä syö glitteriä :)

Ekoglitter –sarjan tuotteet on tehty kasvipohjaisesta selluloosasta. Sarjan tuotteet hajoavat luonnossa 90 prosenttisesti kuudessa kuukaudessa.

Myymämme tuotteet ovat valmistettu Euroopassa ja Aasiassa.

Kaikki myymämme glitterit ovat vegaaneja, myrkyttömiä eikä niitä ole testattu eläimillä.

Kaikki Glitternistin sivuilla myytävät sekoitukset on suunniteltu Suomessa. Kaikki glitterit purkitetaan Helsingissä.

 .......................................................................………………………… 

VOIKO GLITTER AIHEUTTAA ALLERGIAA?

Glitterit on valmistettu ihoystävällisestä PET –muovista, mutta kuten kaikki kosmetiikka, se voi myös harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergiaa. Tästä syystä kokeile ensin tuotetta pienelle ihoalueelle. Käyttö aina omalla vastuulla.

 …………………………....................................................................... 

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI? Ota yhteyttä!