Purple Tree Miracle Balm

Purple Tree Miracle Balm

4.90

Purple Tree Miracle Balm (25ml) monitoimivoiteet ovat ehdoton must have glitterin kiinnitykseen ja ihon pieniiin ongelmiin!

Ihanalla Miracle Balmilla voit kosteuttaa ja hoitaa kuivuneita ja halkeilevia huulia sekä ihoa. Monikäyttöistä ihmevoidetta voit myös levittää kuiville kynsinauhoille, kuiville käsille, halkeileville jalkapohjille, kasvojen kuiviin ja hilseileviin alueisiin, hiusten latvoihin sekä kulmakarvoihin ja ripsiin JA ennen kaikkea ovat super glittereiden kiinnitykseen iholle! Miracle Balmit sopivat kaikille ihotyypeille käsilaukkuun, matkalle, työpöydälle, autoon, kotiin ja minne ikinä menetkin.

Valittavissa on 5 taivaallista vaihtoehtoa: Papaya, Watermelon, Coconut, Pomegranate & Shea Butter.

-VEGAN FRIENDLY, CRUELTY FREE, PARABEN & SULFATE FREE -

Purple Tree Miracle Balm:
Quantity:
Add To Cart

Miten käytän glitteriä?

Peitä glitteröitävä alue kevyesti esimerkiksi vaseliinilla tai Miracle Balm -voiteella. Mikä tahansa vedetön rasva sopii kiinnitykseen oikein hyvin! Lisää glitterit halutulle alueelle joko sormella taputellen tai meikkisudilla. Hyvä huomioda, että kerran glitteriin dipattu sivellin on aina glitterissä, joten parhainta meikkisivellintä ei kannata tähän uhrata! Katso esimerkiksi valikoimamme Magic Brush, joka sopii glittereiden laittamiseen erittäin hyvin!

Glittereitä voi käyttää hyvin kasvoilla, kynsissä, hiuksissa tai vartalolla. Katso inspiraatiota Glitternistin Instagram –tililtä ja YouTube -kanavalta. Lisää infoa glittereiden käytöstä, poistamisesta, postituksesta ja muusta löydät FAQs -osiosta.

Muistathan myös oikeaoppisen glitterin poistamisen. Ohjeistamme asiakkaitamme poistamaan glitterit pyyhkimällä ja heittämällä glitterisen puhdistuspyyhkeen roskakoriin. Glitter ei kuulu viemäriin!

Toimitus? Kaikki normaalit lähetykset toimittaa Posti. Tuoteet toimitetaan paketissa, joka mahtuu postiluukusta. Postitamme tilauksia vähintään kolme kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Normaali toimituaika on 2-5 arkipäivää riippuen valitsemastasi toimitutavasta.

Toimituskuluista ja lähetysaikatauluista voit lukea lisää FAQ -osiosta!