Miksi?

ALLA KOLME HYVÄÄ SYYTÄ VALITA EKOGLITTER

1) Käyttämällä kasviperäisestä selluloosasta valmistettua ekoglitteriä teet todellisen ekovalinnan! Mikromuovi, eli halkaisijaltaan 5 mm tai pienemmät muovihiukkaset, ovat nimittäin erittäin varteen otettava tuhon aiheuttaja maapallomme vesistöille. Jo yksistään kuorintavoiteista ja suihkugeeleistä päätyy uskomaton määrä muovirakeita maapallomme meriin. Tätä kautta ne päätyvät kalojen ja muiden merenelävien ravintoketjuun. Ja näin pahimmassa tapauksessa myös lautasellesi. Tätä onglemaa EI ole jos valitset ekoglitterin! Ekoglitter nimittäin hajoaa luonnossa yli 90 prosenttisesti noin puolessa vuodessa, riippuen hieman lämpötilasta sekä ilman kosteudesta.

2) Ekoglittereillä ei ole todettu olevan minkäänlaisia haittavaikutuksia, jos sitä käytetään terveellä iholla normaalin kosmetiikan tavoin. Varo kuitenkin silmiä ja herkkää silmänympärysihoa eteenkin kun poistat glittereitä! Jos olet allergikko, kannattaa tätäkin tuotetta kokeilla ensin pienelle ihoalueelle. Ekoglitterit ovat myös täysin vegaanisia.

3) EKOGLITTER ON IHANAA!!

 

JA VIELÄ EDITORS NOTE VOL 1 & VOL 2:

Vol 1: Vaikka ekologiset glitterit hajoavat luonnossa noin 3-6 kuukauden aikana, nekään eivät kuulu viemäriin. Paras ekoteko on poistaa glitter oikein, eli pyyhkimällä tuote pois iholta esimerkiksi vanulapulla ja heittämällä glitterinen vanulappu roskakoriin tai biojätteeseen (jos käytät poistamiseen luontoystävällistä puhdistusainetta)! Öljypohjaisilla meikinpoistoaineilla glitter lähtee iholta erinomaisesti!

Vol 2: Mikromuovia löytyy paljon muistakin kotitaloksissa käytettävistä tuotteista kuin ainoastaan kosmeetikasta! Käy siis kaappisi läpi ja tsekkaa mitä sinne viemäriin oikein päätyy! 

Ekoglitterit ovat luontoystävällinen vaihtoehto glittermeikkaamiselle!